Magunkról

Images

Cégünk a világítástechnika területén több mint 15 éve tevékenykedő munkatársaival aktív szereplője a beruházások világítási megoldásainak megvalósításában.

Régi igazság, hogy egy épület elektromos munkáinak a kivitelezésénél a lámpatestek kiválasztása az egyik legnehezebb feladat. Nem csak azért mert ez a legjelentősebb költség, hanem azért is mert a lámpatest amellett hogy az alapfunkcióját ellátva világít , egyben bútordarab is és része az élettérnek ami befolyásolja közérzetünket. Nem beszélve arról a tényről, hogy a lámpatest felszerelése a kivitelezés végén esedékes amikor már esetleg a kivitelezésre szánt források szűkösen állnak rendelkezésre.

A feladatot mi nem arról az oldalról közelítjük meg hogy vannak termékeink amit szeretnénk eladni. Mi a feladathoz keresünk megoldásokat!

Márkafüggetlen világítástechnikai cégként megbízónkkal folyamatosan konzultálva, megismerve az igényeit teszünk javaslatokat.

Széleskörű beszállítói kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi versenyképes ajánlatok kidolgozását. Bennünket akkor is érdemes keresni amikor a megoldandó feladat még papíron, vagy akár csak a fejünkben létezik.